string(0) ""

Η Sarah Jessica Parker υιοθέτησε το αδέσποτο γατάκι που παίζει στο And Just Like That

Μυρτώ Τζώρτζου

05/09/2023

Μια από τις πιο φιλόζωες σταρ του Holywood δεν είναι άλλη από τη γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό Sarah Jessica Parker, η οποία υιοθετεί ζωάκια που έχουν διασωθεί από φιλοζωικές οργανώσεις.

H 58χρονη Parker αυτές τις μέρες σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι μαζί με τον σύζυγό της Matthew Broderick υιοθέτησε το γατάκι που εμφανίζεται στο δεύτερο κύκλο της σειράς «And Just Like That» που έχει υιοθετήσει η Carrie Bradshaw, την οποία υποδύεται, και που το ονόμασε-τι άλλο- Shoe (παπούτσι). Η 2η σεζόν της σειράς ήρθε στις οθόνες μας στις 22 Ιουνίου. Στο επεισόδιο “The Last Supper Part One: Appetizer”, το οποίο προβλήθηκε στις 17 Αυγούστου η Che Diaz, την οποία υποδύεται η Sara Ramirez, έφερε το γατάκι στο διαμέρισμα της Carrie.

Το πανέμορφο γατάκι είναι αρσενικό, λέγεται πλέον Lotus και διασώθηκε μωράκι από τη φιλοζωική Connecticat Human Society, τον Απρίλιο του 2023. Οι άνθρωποι της φιλοζωικής διέσωσαν και τα αδερφάκια του, τα οποία έχουν και αυτά ονόματα φρούτων και φυτών.

Η Parker έχει υιοθετήσει άλλα δύο γατάκια, τον Remy και τη Smila, πρώην αδεσποτάκια και αυτά, τον Μάιο του 2022.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram: «Υιοθετήθηκε επίσημα από την οικογένεια Parker/ Broderick τον Απρίλιο του 2023. Μπήκε στην οικογένεια μαζί με τον Rémy και τη Smila που υιοθετήσαμε τον Μάιο του 2022. Αν σας φαίνεται γνωστός, είναι επειδή είναι.»

Το δε καταφύγιο ανέφερε για τον τυχερό Lotus στο Facebook: «Μερικά κατοικίδια ζώα αποκτούν πραγματικά συναρπαστικά ανάδοχα σπίτια όσο βρίσκονται εδώ στην Connecticut Humane Society. Ο μικρός Lotus βρέθηκε στο πλατό της σειράς «And Just Like That» με τη Sarah Jessica Parker στο Μανχάταν! Είδατε το αξιολάτρευτο ντεμπούτο του; Και #spoileralert, στον Lotus άρεσε τόσο πολύ το φως της δημοσιότητας, που αποφάσισε να παραμείνει στη σειρά!»

O Lotus κατέληξε στην τηλεόραση αφού πρώτα εκπαιδεύτηκε από τον εκπαιδευτή William Berloni, ο οποίος εκπαιδεύει διασωσμένα ζώα που θα εμφανιστούν στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η ανάρτηση της Parker έγινε μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου του «And Just Like Us», στον οποίο έγινε η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Kim Cattrall ( Samantha Jones).

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου του σίκουελ, η Sarah Jessica Parker φαίνεται ότι είναι κάπου στην Ελλάδα, μπροστά στη θάλασσα, και προσπαθεί στα ελληνικά να παραγγείλει δύο από τα αγαπημένα της κοκτέιλ cosmopolitan.

Η σειρά θα έχει και τρίτο κύκλο αλλά λόγω των απεργιών της SAG-AFTRA είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά της.

Σχετικά άρθρα

Αυτά τα φυτά είναι τοξικά για τους σκύλους και τις γάτες

8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη φοβερή και τρομερή γάτα της ερήμου

6 σημάδια ότι βάζετε τη γάτα σας πάνω από όλους και από όλα