string(0) ""

Δείτε τι θα κάνει η P!nk για να βοηθήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι να βρει σπίτι

Στέλλα Πανοπούλου

26/10/2024

Photo: Instagram

Παρά την αύξηση της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης σχετικά με τη φιλοζωία παγκοσμίως, το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων παραμένει τεράστιο σε πολλές χώρες.

Η μη υπεύθυνη κηδεμονία (άρνηση στειρώσεων, εγκατάλειψη) και η συχνή έλλειψη κρατικών υποδομών οδηγούν συντηρούν την “ανακύκλωση” των αδέσποτων στα καταφύγια – όπως χαρακτηριστικά μου είχε πει ένας εθελοντής που είχα συναντήσει σε δρόμο του Δουβλίνου: “ένα βρίσκει σπίτι, πέντε έρχονται στο καταφύγιο”. Η κατάσταση αυτή μου θύμισε, λίγο-πολύ, τα δικά μας.

Ευτυχώς, μέσα στη σωρεία δυσάρεστων ειδήσεων εγκατάλειψης, παραμέλησης, και κακοποίησης ζώων, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, υπάρχουν κάποιες ιστορίες που μας κάνουν να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο.

Μια από αυτές αφορά την τραγουδίστρια της ποπ P!nk, η οποία βοηθά ενεργά ένα τυχερό κουτάβι να βρει το παντοτινό του σπίτι.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια των αγαπημένων μας επιτυχιών, ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram σε συνεργασία με την The Bond Between (φιλοζωική οργάνωση στην Μινετόνκα, Μινεάπολις), ανακοινώνοντας ότι ο μικρός Graham Cracker (που έχει ήδη τον δικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα) πρόκειται να την ακολουθήσει στην περιοδεία της μαζί με την οικογένειά της, με στόχο να βρεθεί και γι’ αυτόν ένα παντοτινό σπίτι.

Η P!nk απευθύνθηκε στην οργάνωση όσο βρισκόταν στην πόλη για μια συναυλία, προσφέροντας να φιλοξενήσει τον Graham Cracker, ο οποίος μοιάζει με labrador retriever, μέχρι να βρεθεί η οικογένεια που θα τον υιοθετήσει. Η The Bond Between εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη της με την ανάρτησή της.

Στη φωτογραφία της ανάρτησης φαίνεται η P!nk να κρατά αγκαλιά το αξιολάτρευτο σκυλάκι ποζάροντας μαζί του με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Η The Bond Between περιέγραψε την κάτοχο τριών βραβείων Grammy ως μια “παθιασμένη αγωνίστρια για τη διάσωση των ζώων”, υπογραμμίζοντας ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που φιλοξένησε κάποιο ζώο ελπίζοντας και βοηθώντας να βρεθεί υιοθεσία για το υπόλοιπο της ζωής του.

Σε μία δεύτερη, κοινή με την οργάνωση ανάρτηση, που ανέβηκε στο Instagram την επόμενη μέρα, η P!nk μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βίντεο από μια πρόσφατη συναυλία κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε στο κοινό:

“Σώσαμε ένα κουτάβι από αυτή την τέλεια οργάνωση που λέγεται The Bond Between. Το όνομά του είναι Graham Cracker, αυτή τη στιγμή κάνει πιπί του στο καμαρίνι μου”.

“Στην πραγματικότητα – δεν το έχω πει σε κανέναν αυτό ακόμα, αλλά θα τον φιλοξενήσουμε για την περιοδεία. Και θα έρθει μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη καρναβαλική περιπέτεια”.

Η P!nk ανακοίνωσε στο κοινό της ότι θα ξεκινούσε να δέχεται αιτήσεις για την υιοθεσία του Graham Cracker κατά την ολοκλήρωση της περιοδείας της στη Νότια Καρολίνα. Δήλωσε, ακόμα, ότι όποιο άτομο επιλεχθεί να υιοθετήσει το σκυλάκι πρόκειται να το γνωρίσει μαζί με την P!nk στη συναυλία, και μετά να το πάρει σπίτι του.

Ο ανταγωνισμός θα είναι σίγουρα μεγάλος, καθώς ο λογαριασμός του Graham Cracker έχει ήδη πάνω από 28.000 ακολούθους. Υπάρχει και μια πιθανότητα, βέβαια, που δεν θα εκπλήξει κανέναν – να τον κρατήσει η οικογένεια της P!nk!

Σχετικά άρθρα

Πώς να γίνετε “μάστερ” στα χάδια του σκύλου

«Πέρι, έλα εδώ» – Μια σχέση λατρείας αλλά και απελπισίας

Τσακώνονται ή παίζουν; Τι λέει η γλώσσα του σώματος δύο σκύλων