string(0) ""

Η Σπάις και ο Τζεπέτο βρέθηκαν να ζουν μόνα στο δρόμο- Είναι στην Τρίπολη και ψάχνουν σπίτι

Μυρτώ Τζώρτζου

23/10/2024

Δύο υπέροχα κουταβάκια, δύο απίστευτες σκυλομπουκίτσες. Ο Τζεπέτο και η Σπάις. Δύο πανέμορφα και πολύ φιλικά αδερφάκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε ένα έρημο μέρος του δήμου Τρίπολης.

Ο Τζεπέτο εντοπίστηκε με το ποδαράκι του σπασμένο, πιθανόν από κάποιο τροχαίο. Ένας καλός άνθρωπος τον πήρε από το δρόμο και τον πήγε για περίθαλψη. Το ποδαράκι του εγχειρίστηκε και ο μικρούλης σε λίγο καιρό θα είναι μια χαρά.

Τζεπέτο, ένα υπέροχο σκυλάκι

Ο Τζεπέτο είναι η πιο καλή ψυχούλα του κόσμου. Τα πάει καλά με όλους, ανθρώπους και ζώα, και είναι απίστευτα φιλικός. Το μόνο που θέλει είναι να παίξει. Α, και να τον πάρεις αγκαλιά για φιλιά και χάδια. Τότε είναι που σε κοιτάει στα μάτια και δεν ξεκολλάει από πάνω σου. Η αγάπη που έχει να δώσει είναι ατελείωτη. Ακούει στο όνομά του γιατί είναι πολύ έξυπνος και στην εντολή ”κάτσε”. Τα πάει καλά με όλους, είναι πολύ παιχνιδιάρης και με μεγάλη ενέργεια.

Έχει επίσης μάθει να πηγαίνει στην πάνα του και σιγά σιγά θα ξεκινήσει και τις βόλτες. Είναι 4 περίπου μηνών, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος, με τσιπάκι του δήμου Τρίπολης.

Ο Τζεπέτο βρέθηκε με σπασμένο ποδαράκι αλλά σε λίγο καιρό θα είναι απολύτως καλά

Η απίθανη Σπάις είναι, όπως είπαμε, η αδερφούλα του Τζεπέτο. Πανέμορφη κουκλίτσα με φοβερά αυτάκια και πρόσωπο που μοιάζει με καρτούν. Είναι ένα καλόκαρδο κοριτσάκι που θέλει να παίζει και να μοιράζει αγκαλιές και χάδια.

Η πανέμορφη Σπάις με τα χαρακτηριστικά αυτιά

Όπως και ο Τζεπέτο, η Σπάις είναι φιλική και έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Όποιος την υιοθετήσει να ξέρει ότι δεν θα το μετανιώσει ποτέ. Η Σπάις θα είναι πάντα δίπλα του, η καλύτερη παρέα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Είναι και αυτή περίπου 4 μηνών, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, με τσιπάκι του δήμου Τρίπολης. Έτοιμη για σπίτι και πολλές αγάπες.

Δεν υπάρχει πιο χαδιάρικο πλάσμα από τη Σπάις

Τα αδερφάκια όμως αυτά θα δυσκολευτούν να επιβιώσουν έξω το χειμώνα καθώς δεν έχουν πού να μείνουν και το πιο σημαντικό δεν έχουν κάποιον να τα φροντίσει.

Αυτό που θέλουν είναι οι κρύες μέρες που θα έρθουν να τα βρουν σε ένα σπίτι. Να έχουν και αυτά μια οικογένεια. Να ζήσουν χαρούμενα χωρίς να κινδυνεύουν.

Τα όμορφα αδερφάκια περιμένουν

Ας γίνει ένα θαύμα και ας βρεθεί κάποιος που να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτές τις ψυχούλες. Ο Τζεπέτο και η Σπάις είναι για σπίτι και όχι για έξω.

Όποιος θέλει να υιοθετήσει είτε ξεχωριστά είτε μαζί τα δύο αδερφάκια ας τηλεφωνήσει στην κ. Χαρά Δελή, 6979225354.

Σχετικά άρθρα

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη τσάντα μεταφοράς για τον σκύλο ή τη γάτα σας

Πού θα βρείτε τις πιο fashion τσάντες μεταφοράς για κατοικίδια

“Είναι φτιαγμένες από υγρό”: Πώς χωρούν οι γάτες να περνούν μέσα από στενά ανοίγματα