string(0) ""

Πού θα βρείτε τις πιο fashion τσάντες μεταφοράς για κατοικίδια

Στέλλα Πανοπούλου

23/10/2024

Photo: Shutterstock

Η μεταφορά της γάτας ή του σκύλου από και προς τον/την κτηνίατρο, αλλά και για βόλτες και ταξίδια, είναι μια διαδικασία που συχνά δυσκολεύει τους κηδεμόνες κατοικιδίων.

Τα αγαπημένα μας ζωάκια – ιδίως οι γάτες – συχνά δυσανασχετούν όταν μπαίνουν στο κλουβί ή στην τσάντα μεταφοράς τους, κυρίως αν την έχουν συνδέσει με τις επισκέψεις στον/στην κτηνίατρο. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό τόσο για την άνεση του κατοικιδίου σας, όσο και για τη δική σας, να επιλέξετε την πιο βολική, χρηστική, και ασφαλή τσάντα μεταφοράς.

Υπάρχουν πολλά είδη τσαντών μεταφοράς για κατοικίδια. Πλαστικά κλουβάκια που κλείνουν ερμητικά ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει το ζώο συντροφιάς σας, υφασμάτινες τσάντες που συνδυάζουν τις μοδάτες εμφανίσεις με την ευελιξία και τη χρηστικότητα, ακόμα και σακίδια που κυριολεκτικά σας “λύνουν” τα χέρια, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε στην πλάτη το κατοικίδιό σας, ενώ ταυτόχρονα του δίνουν τη δυνατότητα να βλέπει τον κόσμο μέσα από το ανθεκτικό δίχτυ.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα κληθείτε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της κατάλληλης τσάντας μεταφοράς: το μέγεθος του σκύλου ή της γάτας σας, η ευελιξία στη μετακίνηση, το βάρος, η ανθεκτικότητα, και το μέσο μεταφοράς σας – για παράδειγμα, αν πρόκειται να περπατήσετε πολλή ώρα ή να χρησιμοποιήσετε δημόσιες συγκοινωνίες για να φτάσετε στον προορισμό σας, θα χρειαστείτε μια πιο εύχρηστη και πρακτική τσάντα απ’ ότι αν μετακινείστε με το αυτοκίνητό σας.

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι η τσάντα μεταφοράς για γάτες πρέπει πάντα να κλείνουν ερμητικά – επιτρέποντας, βέβαια, στη γατούλα σας να βλέπει απ’ έξω – καθώς τα οικόσιτα αιλουροειδή της καρδιάς μας είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα στις αποδράσεις.

Εμείς ψάξαμε στην αγορά και σας προτείνουμε βολικές, ανθεκτικές, και όμορφες τσάντες οι οποίες θα κάνουν τη μεταφορά του κατοικιδίου σας να μοιάζει με… μια βόλτα στο πάρκο.

Zooland Τσάντα Μεταφοράς Canvas Καφέ 36x18x28cm

Τσάντα μεταφοράς σε μπεζ και καφέ χρώμα για γάτες και μικρόσωμους σκύλους. Είναι ιδανική για τις επισκέψεις στον κτηνίατρο ή σύντομες βόλτες. Έχει χειρολαβές αλλά και εξωτερική θήκη για να αποθηκεύετε τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη βόλτα σας. Προσφέρει άνεση, αφού μπορείτε να μεταφέρετε παντού το κατοικίδιό σας ενώ ταυτόχρονα έχετε ελεύθερα τα χέρια σας.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Camon Τσάντα Μεταφοράς Καφέ 42x25x25cm

Τσάντα μεταφοράς για γάτες και μικρόσωμους σκύλους. Είναι ιδανική για επισκέψεις στον κτηνίατρο ή σύντομες βόλτες και ψώνια. Διαθέτει χειρολαβή και ιμάντα ώμου σε περίπτωση που θέλετε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Έχει διχτάκι ώστε το κατοικίδιό σας να μπορεί να βλέπει γύρω του αλλά και να έχει επαρκή εξαερισμό. Επιπλέον, έχει εσωτερικό λουρί για να μπορείτε να το συνδέσετε με το περιλαίμιο ή το σαμαράκι του, για ακόμα περισσότερη ασφάλεια. 

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Camon Τσάντα Μεταφοράς Μπλε 27x24x42cm

Τσάντα μεταφοράς για γάτες και μικρόσωμους σκύλους. Είναι ιδανική για επισκέψεις στον κτηνίατρο ή σύντομες βόλτες και ψώνια. Διαθέτει χειρολαβές και ιμάντες για την πλάτη σε περίπτωση που θέλετε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Έχει διχτάκι στο μπροστινό μέρος ώστε το κατοικίδιό σας να μπορεί να βλέπει γύρω του αλλά και να έχει επαρκή εξαερισμό. Επίσης έχει θήκες ώστε να μπορείτε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη μετακίνησή σας. 

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Zooland Τσάντα Μεταφοράς Canvas Μαύρη 36x18x28cm

Τσάντα μεταφοράς για γάτες και μικρόσωμους σκύλους. Είναι ιδανική για τις επισκέψεις στον κτηνίατρο ή σύντομες βόλτες. Έχει χειρολαβές αλλά και εξωτερική θήκη για να αποθηκεύετε τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη βόλτα σας. Προσφέρει άνεση, αφού μπορείτε να μεταφέρετε παντού το κατοικίδιό σας ενώ ταυτόχρονα έχετε ελεύθερα τα χέρια σας.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Η Σπάις και ο Τζεπέτο βρέθηκαν να ζουν μόνα στο δρόμο- Είναι στην Τρίπολη και ψάχνουν σπίτι

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη τσάντα μεταφοράς για τον σκύλο ή τη γάτα σας

“Είναι φτιαγμένες από υγρό”: Πώς χωρούν οι γάτες να περνούν μέσα από στενά ανοίγματα