string(0) ""

Η μικρή και πολύ φιλική Ντάλια σώθηκε από εγκατάλειψη και ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι

Μυρτώ Τζώρτζου

07/10/2024

Η Ντάλια είναι μια υπέροχη σκυλίτσα, η οποία είχε την ατυχία να εγκαταλειφθεί μωράκι μαζί με τα αδελφάκια της σε χωριό της Δωρίδος.

Οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Σωματείου Δωρίδος δεν μπορούσαν να τα αφήσουν μόνα τους γιατί θα ήταν αδύνατον να επιβιώσουν. Έτσι ανέλαβαν να τα φροντίσουν. Στη αρχή φυσικά με το μπιμπερό. Τα δύο από τα 4 ήταν τυχερά και υιοθετήθηκαν. Η Ντάλια όμως όχι. Είναι πλέον ενός χρόνου και ακόμα περιμένει τον άνθρωπό της.

Ό,τι και να πούμε για αυτό το πλάσμα είναι λίγο. Οι εθελοντές που προσπαθούν να της βρουν ένα σπίτι κάνουν λόγο για μια υπέροχη σκυλίτσα, ανθρωποκεντρική, φιλική, αγαπησιάρα, πανέξυπνη και, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, πανέμορφη. Ένα σκυλάκι για κάποιον που θέλει μια τέλεια παρέα. Είναι επίσης υγιέστατη, μαθαίνει πολύ εύκολα και πλήρως διαχειρίσιμη. Αγαπάει τα άλλα ζώα, σκυλάκια, γατάκια και είναι υπέροχη με τα παιδιά, με τα οποία θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος.

Πραγματικά. Το ζώο αυτό είναι μόνο για σπίτι και δεν μπορεί να ζήσει έξω λόγω του καταπληκτικού χαρακτήρα του. Όπως γνωρίζουμε τα πολύ φιλικά ζώα, που εμπιστεύονται τους ανθρώπους, κακοποιούνται και πιο εύκολα.

Η Ντάλια είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη, στειρωμένη, με τσιπάκι και θα δοθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Θα δοθεί σε ένα σπίτι όπου θα την αγαπάνε και θα τη φροντίζουν.

Αν κάποιος θέλει να την υιοθετήσει μπορεί να μιλήσει με το τμήμα αδέσποτων του δήμου Δωρίδος στο 2634350025 ή να στείλει ένα μέιλ στο thaliapana@gmail.com ή philozoikosomateiodoridos@gmail.com

Και κάτι ακόμα: Μπορεί να ταξιδέψει και να έρθει σε εσάς.

Ας της δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει προστατευμένη και ευτυχισμένη.

Ντάλια

Ηλικία: 1 έτους

Μέγεθος: 25 κιλά

Φύλο: Θηλυκό

Μόνιμα προβλήματα υγείας: Είναι υγιέστατη

Στειρωμένη: Ναι

Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι

Κατάλληλη για συμβίωση με παιδιά: Ναι

Κατάλληλη για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι

Μπορεί να ταξιδέψει σε εσάς; Ναι

Email επικοινωνίας: thaliapana@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τμήμα αδέσποτων του δήμου Δωρίδος, 2634350025

Φιλοζωική οργάνωση: Φιλοζωικό Σωματείο Δωρίδος

Σχετικά άρθρα

Ο απίστευτος λόγος που σας κοιτάζει συχνά ο σκύλος σας με λυπημένα μάτια

Κινόα: Είναι τόσο θρεπτική για τους σκύλους όσο για τους ανθρώπους;

Φωτογράφος δημιουργεί ένα παραμυθένιο χωριό για ποντικάκια