string(0) ""

Νέα σειρά περιποίησης έρχεται να αναβαθμίσει τη φροντίδα των κατοικιδίων σας

Στέλλα Πανοπούλου

04/10/2024

Photo: Shutterstock

Τα κατοικίδια γεμίζουν τη ζωή μας με αφοσίωση, τρυφερότητα, και ευτυχία.

Ας το παραδεχτούμε όμως: η φροντίδα ενός κατοικιδίου μπορεί συχνά να μοιάζει με full-time δουλειά. Οι κηδεμόνες κατοικιδίων καλούνται καθημερινά να ανταπεξέλθουν σε πληθώρα υποχρεώσεων: βόλτες, περιποίηση, φροντίδα για την υγιεινή, επισκέψεις στον κτηνίατρο, και πολλά ακόμη. Επομένως, είναι φυσικό οι περισσότεροι από εμάς να αναζητάμε τρόπους να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και την ίδια στιγμή να παρέχουμε στο κατοικίδιό μας όλα όσα χρειάζεται, χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ που εμπιστευόμαστε και προτιμάμε εδώ και δεκαετίες, έρχεται τώρα για να διευκολύνει την καθημερινότητά κάθε κηδεμόνα κατοικιδίου, με τη νέα σειρά φροντίδας κατοικιδίων Rispet. Πρόκειται για μια σειρά περιποίησης ζώων συντροφιάς, σχεδιασμένη με σεβασμό προς το δέρμα τους.

Με αγάπη για τους χνουδωτούς μας φίλους

Είναι γεγονός ότι τα κατοικίδια σήμερα είναι μέλη της οικογένειας. Άλλωστε, βάσει ερευνών, 1 στους 2 κατοίκους στην Ελλάδα, πλέον έχουν κατοικίδιο. Οι κηδεμόνες επιθυμούν τα ζωάκια τους να έχουν υψηλό βιοτικό επίπεδο, αναζητώντας διαρκώς ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σχετικά με τη σίτιση, την υγεία, τη φροντίδα και την υγιεινή τους.

Εκτός από μια ισορροπημένη διατροφή, καθημερινή νοητική και σωματική άσκηση, αγάπη και τρυφερότητα, τα κατοικίδιά μας έχουν ως βασική ανάγκη και την φροντίδα της υγιεινής τους. Η κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση των κατοικίδιων είναι απαραίτητες για την προάσπιση της υγείας και της ευημερίας τους.

Η ΜΕΓΑ, παρουσιάζει μια σειρά προϊόντων με πολλές καινοτομίες και premium συστατικά που θα αναβαθμίσει τη φροντίδα των κατοικιδίων μας, την ειδικά μελετημένη σειρά προϊόντων RISPET.

Με σεβασμό για το κατοικίδιο

Η ΜΕΓΑ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη -συνώνυμη με τις υψηλότερες αξίες στην ασφαλή προστασία- πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, εισάγοντας άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία σε μια νέα κατηγορία προϊόντων, με μια νέα premium σειρά αναβαθμισμένης φροντίδας και προστασίας για κατοικίδια.

Με ειδικά μελετημένες συνθέσεις με πλούσια ευεργετικά συστατικά για extra φροντίδα στο δέρμα και το τρίχωμα: Τα υγρά μαντήλια, τα σαμπουάν & conditioner και τα καινοτόμα υγρά γάντια καθαρισμού περιποιούνται απαλά το δέρμα και το τρίχωμα των κατοικιδίων, καθώς περιέχουν μοναδικό συνδυασμό συστατικών premium φροντίδας. Ανακαλύψτε την απίστευτη φροντίδα από έλαιο avocado, πρωτεΐνες μεταξιού, νερό καρύδας, κερατίνη και βιταμίνη Ε, που αφήνουν το δέρμα και το τρίχωμα του ζώου συντροφιάς σας μοναδικά καθαρό και απαλό, ενώ παράλληλα βοηθούν στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και στην προστασία από ερεθισμούς.

● Με μοναδικά αρώματα, που μοσχομυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα.

● Με εξειδικευμένο σχεδιασμό για τις ανάγκες κοντότριχων και μακρύτριχων σκυλιών.

● Δερματολογικά ελεγμένα.

● Με φιλικό pΗ.

● Σε μοντέρνες και πρακτικές συσκευασίες.

● Με την εγγύηση ποιότητας της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, με βαθιά γνώση στον σχεδιασμό προϊόντων υγιεινής.

Στη νέα σειρά Rispet θα βρείτε:

Υγρά γάντια

Ένα από τα πράγματα που δυσκολεύουν ιδιαίτερα τους κηδεμόνες όσον αφορά στην περιποίηση της υγιεινής των κατοικιδίων τους, είναι το χάος που συχνά επικρατεί κάθε φορά που επιχειρούν να καθαρίσουν το τρίχωμα, τις πατούσες, και τη μουσούδα του ζώου τους. Τα υγρά γάντια αποτελούν μοναδική καινοτομία, καθαρίζοντας  σκόνη και ρύπους από τη μουσούδα, τις πατούσες και το τρίχωμα, ενώ παράλληλα διατηρούν τα χέρια σας απόλυτα καθαρά. Αποτελούνται από εξαιρετικά απαλό, καπιτονέ ύφασμα. Είναι άοσμα κατάλληλα για συχνή χρήση, για όλο το σώμα, για σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών.

Δερματολογικοί έλεγχοι εγγυώνται ότι το pΗ των γαντιών είναι φιλικό προς το δέρμα των κατοικιδίων. Είναι εμποτισμένα με Βιταμίνη Ε και γλυκερίνη που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και του τριχώματος, χαρίζοντας λάμψη στο αγαπημένο σας ζώο συντροφιάς.

Υγρά μαντήλια

Τα υγρά μαντήλια καθαρισμού βγαίνουν σε μέγεθος extra large για κατοικίδια, με μεγαλύτερο μέγεθος και πιο παχιά σε σχέση με τα κοινά μωρομάντηλα. Χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας, απομακρύνοντας τη σκόνη και τους ρύπους, σε μουσούδα, σώμα και πατούσες, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Είναι εμποτισμένα με ειδική λοσιόν από συστατικά 97% φυσικής προέλευσης.

Κυκλοφορούν με 2 διαφορετικές επιλογές ευεργετικών φυτικών συστατικών (με έλαιο avocado και vegan πρωτεΐνες μεταξιού για θρέψη και κερατίνη με νερό καρύδας για βαθιά ενυδάτωση).

Ενυδάτωση και προστασία από ερεθισμούς

Το Coconut & Keratin, με ευχάριστο άρωμα καρύδας, έχει φυτική κερατίνη που βοηθά στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του τριχώματος και νερό καρύδας, γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του, που βοηθά στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και στην προστασία από ερεθισμούς.

Θρέψη και προστασία

Το Avocado & Silk, με ευχάριστο άρωμα πούδρας, έχει έλαιο Avocado και vegan πρωτεΐνες μεταξιού για αναζωογόνηση και λάμψη, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει το τρίχωμα. Χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και περιποίησης στο τρίχωμα.

Σαμπουάν και Conditioner

Τα σαμπουάν & conditioner Rispet προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και θρέφουν το τρίχωμα, αφήνοντάς το λαμπερό. Απευθύνονται σε σκύλους όλων των ηλικιών. Το pH τους είναι φιλικό για το δέρμα, σύμφωνα με δερματολογικούς ελέγχους. Κυκλοφορούν σε 2 τύπους (για μακρύτριχα και για κοντότριχα σκυλιά).

Με φυτική κερατίνη και νερό καρύδας για μακρύτριχα σκυλιά

Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και θρέφει το τρίχωμα, αφήνοντάς το λαμπερό και ευκολοχτένιστο. Η φυτική κερατίνη περιποιείται το δέρμα και το τρίχωμα του κατοικίδιου, ενώ το νερό καρύδας, γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του, βοηθά στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και στην προστασία από ερεθισμούς. Με υπέροχο άρωμα καρύδας, που διαρκεί μετά το λούσιμο.

Με έλαιο avocado και πρωτεΐνες μεταξιού για κοντότριχα σκυλιά

Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και μεταξένια αίσθηση στο τρίχωμα, αφήνοντάς το λαμπερό και ενυδατωμένο. Το έλαιο avocado και οι vegan πρωτεΐνες μεταξιού, γνωστές για τις ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες, βοηθούν στη θρέψη και προστασία από ξηρότητα του δέρματος και του τριχώματος, διατηρώντας τη φυσική τους υγρασία. Με υπέροχο άρωμα πούδρας, που διαρκεί μετά το λούσιμο.

Επιδαπέδια απορροφητικά στρωματάκια

Τα επιδαπέδια απορροφητικά στρωματάκια με έξτρα απορροφητικότητα διαθέτουν τεχνολογία fast lock που κλειδώνει την υγρασία χάρη στα πολλαπλά απορροφητικά στρώματα και τον υπερ-απορροφητικό πυρήνα (SAP). Με αυτοκόλλητες ταινίες στις 4 άκρες, για σταθερή εφαρμογή στο πάτωμα, χωρίς να γλιστράνε ή να αφήνουν υπολείμματα κόλλας. Είναι ιδανικά για εκπαίδευση τουαλέτας, εμμηνόρροια και ακράτεια. Έχουν αδιάβροχη επένδυση στο κάτω μέρος και βοηθούν στην προστασία από διαρροές στο πάτωμα και στα χαλιά σας. Τα στρωματάκια είναι διαθέσιμα σε 2 διαστάσεις: 60x60cm και 90x60cm.

Τώρα, η περιποίηση του κατοικιδίου σας έγινε παιχνιδάκι. Με τα νέα προϊόντα Rispet από την εταιρεία ΜΕΓΑ, πείτε αντίο στο άγχος και στην ταλαιπωρία που συχνά συνδέονται με τον καθαρισμό και την υγιεινή των ζώων συντροφιάς. Η φροντίδα του σκύλου ή της γάτας σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Τα αδέσποτα στην Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Προστασία των Άγριων Ζώων

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Η ευημερία των ζώων συντροφιάς