string(0) ""

Τα τοπ προϊόντα ύπνου για τον σκύλο και τη γάτα σας

Μυρτώ Τζώρτζου

25/09/2024

Photo: Shutterstock

Το να είμαστε άνετοι στον ύπνο μας ώστε να ξυπνάμε ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια δεν είναι πολυτέλεια. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία και την ευεξία μας. Τι σημαίνει αυτό; Ένα καλό κρεβάτι ύπνου με το κατάλληλο στρώμα, το οποίο θα μας κρατάει με άνεση και ηρεμία στην αγκαλιά του Μορφέα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα κατοικίδιά μας, τον σκύλο ή τη γατούλα μας, τα οποία κοιμούνται ατελείωτες ώρες, περισσότερες φυσικά από εμάς. Όσα μάλιστα είναι μωράκια ή μεγάλα στην ηλικία ή έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και εκείνα που είναι λίγο παραπάνω τεμπέλικα δεν ξεκολλούν από το κρεβάτι τους. Γίνονται στην κυριολεξία ένα με αυτό. Αγάπη, καλή τροφή, πολλές αγκαλιές και ένα σωστό κρεβάτι. Τι άλλο, εδώ που τα λέμε, θέλουν;

Η αγορά λοιπόν ενός καλού κρεβατιού είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αν θέλουμε να προσφέρουμε μια καλή ποιότητας ζωής στο κατοικίδιό μας.

Η αλήθεια είναι ότι στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά κρεβατάκια, τόσο για σκύλους όσο και για γατούλες, κάτι που κάνει πραγματικά δύσκολη την επιλογή σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να να μην επιλέξετε κάποιο στα γρήγορα ή τυχαία. Χαρίστε στο κατοικίδιό σας το κατάλληλο για εκείνο.

Για αυτό δώστε την προσοχή σας σε κάποια καλής ποιότητας, με τα ασφαλή υλικά που να καλύπτουν τις ανάγκες του δικού σας ζώου. Δεν είναι όλα τα κρεβατάκια για όλα τα κατοικίδια.

Το σχήμα του πρώτα από άλλο πρέπει να είναι το κατάλληλο. Σκεφτείτε την ηλικία του, πιθανά προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει, το μέγεθός του και τις συνήθειές του. Να είναι ανατομικό, να παρέχει εξαιρετική άνεση και να χαλαρώνει πραγματικά μέσα σε αυτό. Να ξυπνάει χαρούμενο και με ενέργεια.

Τώρα λοιπόν που οι μέρες αρχίζουν να γίνονται πιο δροσερές που σημαίνει περισσότερες ώρες ξάπλα, προμηθευτείτε ένα τέλειο κρεβάτι και κάντε το δωράκι στο κατοικίδιό σας. Εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα. Καλούς και ατελείωτους ύπνους.

Scruffs Κρεβάτι Helsinki Γκρι 45cm

Κρεβάτι σε γκρι χρώμα, για γάτες και μικρόσωμους σκύλους

Περιγραφή

Έχει μαλακό μαξιλάρι ενώ το εσωτερικό του είναι από ανακυκλωμένο υλικό, και προσφέρει εξαιρετική άνεση στο κατοικίδιό σας. Έχει αντιολισθητικό πάτο για να μη μετακινείται εύκολα και μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο. 

Χαρακτηριστικά:

Κρεβάτι με μαλακό μαξιλάρι

Εσωτερικό από 100% ανακυκλωμένο υλικό

Με αντιολισθητική βάση

Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C

Θα το βρείτε εδώ

Petset Κρεβάτι Σκύλου-Γάτας 50x35cm

Κρεβάτι με αφαιρούμενο μαξιλάρι, για γάτες και μικρόσωμους ή μεσαίου μεγέθους σκύλους

Περιγραφή

Κρεβάτι με αφαιρούμενο μαξιλάρι

Κατάλληλο για όλες τις γατούλες και τα μικρού ή μεσαίου μεγέθους σκυλάκια

Διαστάσεις: 50×35εκ., 60×70εκ.

Θα το βρείτε εδώ

Petset Κρεβάτι Σκύλου-Γάτας 60x70cm

Κρεβάτι με αφαιρούμενο μαξιλάρι, για γάτες και μικρόσωμους ή μεσαίου μεγέθους σκύλους

Περιγραφή

Κρεβάτι με αφαιρούμενο μαξιλάρι, για σκύλους και γάτες που τους αρέσει να κουλουριάζονται και έτσι να νιώθουν περισσότερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. 

Χαρακτηριστικά

Κρεβάτι με αφαιρούμενο μαξιλάρι

Κατάλληλο για όλες τις γατούλες και μικρού ή μεσαίου μεγέθους σκυλάκια

Διαστάσεις: 50×35εκ., 60×70εκ.

Θα το βρείτε εδώ

Scruffs Στρώμα Seattle Box Γκρι L 100x70cm

Στρώμα σε γκρι χρώμα, για σκύλους και γάτες

Περιγραφή

Το εσωτερικό του στρώματος είναι από ανακυκλωμένο υλικό, και προσφέρει εξαιρετική άνεση στο κατοικίδιό σας. Έχει αντιολισθητικό πάτο για να μη μετακινείται εύκολα και μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο. Το σχήμα του είναι ιδανικό για ηλικιωμένα ή μικρά σκυλάκια και γατούλες, καθώς μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από το κρεβάτι τους χωρίς δυσκολία.

Χαρακτηριστικά:

Χωρίς αποσπώμενα μέρη
Κατάλληλο για όλες τις εποχές
Εσωτερικό από 100% ανακυκλωμένο υλικό
Με αντιολισθητική βάση
Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C

Θα το βρείτε εδώ

Pet Μαξιλάρι Σκύλου – Γάτας 60x60x10cm Μπεζ

Μαξιλάρι σε μπεζ χρώμα, για σκύλους και γάτες

Περιγραφή

Μαξιλάρι για σκύλους και γάτες. Έχει λαβή για να μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε ενώ το κάλυμμά του είναι αφαιρούμενο και πλένεται στο πλυντήριο στους 30ο. Το σχήμα του βοηθά ηλικιωμένους και ανήλικους σκύλους και γάτες να μπαίνουν και να βγαίνουν χωρίς καμία δυσκολία. 

Χαρακτηριστικά

Μαξιλάρι σε μπεζ χρώμα

Με λαβή για εύκολη μεταφορά

Αφαιρούμενο κάλυμμα που πλένεται στο πλυντήριο

Θα το βρείτε εδώ

Σχετικά άρθρα

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο κρεβάτι για το κατοικίδιό σας- Χρήσιμα tips

Η λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού χρήζει προστασίας για να διασωθεί το οικοσύστημα

Μπορούν οι σκύλοι να αισθανθούν την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας;