string(0) ""

18η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City στη Γλυφάδα – Μια πράξη αγάπης για τα αδέσποτα

Μυρτώ Τζώρτζου

19/09/2024

Το Φθινόπωρο έχει έρθει και τα Pet City σε συνεργασία με την Dogs’ Voice επιστρέφουν δυναμικά με τις Ημέρες Υιοθεσίας, έναν θεσμό που έχει καθιερωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, με σκοπό να βρεθεί ένα παντοτινό σπίτι για κάθε αδέσποτο ζωάκι.

Έτσι έρχεται η 18η πλέον Ημέρα Υιοθεσίας, που θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι στο κατάστημα Pet City Γλυφάδας, Πάροδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 72.

Ο χώρος του καταστήματος θα γεμίσει με γλυκύτατες αδέσποτες μουσούδες από φιλοζωικές οργανώσεις απ’ όλη την Ελλάδα, που ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια που θα τους προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που τους αξίζει. Οι φιλοζωικές που θα είναι παρούσες με τα ζωάκια τους είναι οι: Ζωοφιλική Παρέμβαση Πεντέλης, Αλληλεγγύη για τα Αδέσποτα, Οι Άγγελοι των Δρόμων Αιγάλεω, Ζωοφιλική Ένωση Μαραθώνα «Ελπίδα» και Save the Strays of Samos. Οι εθελοντές τους θα σας περιμένουν εκεί για να σας γνωρίσουν τα σκυλάκια που φροντίζουν και ψάχνουν σπίτι.

Η πρωτοβουλία αυτή, που αποτελεί μέρος της καμπάνιας Act Pawsi+ive, συνεχίζει να υποστηρίζει το όραμα των Pet City για την εύρεση ενός # ForeverHome σε κάθε σκυλάκι που το έχει ανάγκη. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 165 αδέσποτα έχουν βρει το παντοτινό τους σπίτι, χάρη σε αυτή την προσπάθεια.

Σημαντικός αρωγός της προσπάθειας παραμένει η Purina®, που υποστηρίζει τη φροντίδα των νέων “pet parents” προσφέροντας τροφή PURINA ® PRO PLAN και σνακ οδοντικής υγιεινής Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας.

Η αγάπη για τα ζώα μας ενώνει όλους. Τα Pet City σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης, και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν τετράποδο φίλο αλλάζοντάς του τη ζωή για πάντα.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά για την 18η Ημέρα Υιοθεσίας αλλά και για τις επόμενες δράσεις μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και ελάτε να ξαναγράψετε το μέλλον των αδέσποτων μουσούδων από την αρχή.

18η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Γλυφάδας, Πάροδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 72
Ώρες: 11:00 – 14:00

Aρωγός στην προσπάθεια των Pet City είναι κάθε φορά το μεγαλύτερο φιλοζωικό site για τα κατοικίδια topetmou.gr.

Σχετικά άρθρα

10 μικροί λόγοι που αγαπάμε τους κτηνιάτρους λίγο παραπάνω

Γιατί ενθουσιάζεται τόσο πολύ ο σκύλος σας όταν επιστρέφετε σπίτι

Τι να κάνετε όταν η μία γάτα σας κάνει bullying στην άλλη