string(0) ""

Woof Festival| Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή για τα κατοικίδια που διοργάνωσε Topetmou

Κωνσταντίνα Μάλλιου

02/06/2024

Photo: William Faithfull

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φιλοζωίας Woof Festival | Topetmou.gr υποδέχτηκε και σήμερα πλήθος κόσμου, μικρών παιδιών και τετράποδων μουσούδων στο Πεδίον του Άρεως.

Όσοι και όσες είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο φεστιβάλ, παρακολούθησαν αθλήματα και αγώνες, και μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια μαζί με τα αγαπημένα του σκυλάκια. Όλοι και όλες μας μάθαμε λίγες πληροφορίες παραπάνω για την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό και την παροχή πρώτων βοηθειών στους τετράποδους φίλους μας, πράγματα που εξαιρετικά χρήσιμα ακόμα και αν δεν έχουμε ζωάκι συντροφιάς.

Μάλιστα, υιοθετήθηκαν και κάποια αδέσποτα σκυλάκια, τα οποία πλέον θα έχουν την χαρά να ζουν με τη νέα τους οικογένεια στο παντοτινό τους σπίτι.

Photo: William Faithfull

Στο φεστιβάλ παρευρέθηκε χτες και ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος δήλωσε περήφανος για την Περιφέρεια Αττικής. Πιστεύει ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα στον τομέα της φιλοζωίας και παρότρυνε όλους να αγκαλιάσουμε τα ζώα που τόσο μας έχουν ανάγκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη / Photo: William Faithfull

Και η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελεονώρα Μελέτη ήταν σήμερα εκεί, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Όπως ανέφερε, υπάρχουν πολλά ζωάκια στα καταφύγια τα οποία ψάχνουν σπίτι και όποιος θέλει μπορεί να τους το προσφέρει.

Στο Πεδίο του Άρεως βρέθηκαν ακόμα η Μάρσα Δημοπούλου Ειδική Γραμματέας για τα Ζώα Συντροφιάς, η Στελλίνα Σιαράπη Γενική Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Ασυλο, η Κατερίνα Λουκάκη Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Σεραφίνα Αβραμίδου αλλά και ηθοποιοί και τραγουδιστές και δημοσιογράφοι όπως η Σοφία Βογιατζάκη, η Μαρία Σολωμού, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τζένη Μπότση, η Τζόυς Ευείδη, η Βίκυ Κουλιανού, η Υβόνη Ντόστα, η Ραμόνα Βλαντή, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Κατερίνα Στικούδη, ο Βαγγέλης Σερίφης. Το παρών έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Παρουσιάστριες των event ήταν η Μαρία Κωνσταντάκη και η Βαλέρια Κουρούπη το Σάββατο, με την σκυτάλη να περνάει στον Παναγιώτη Χατζηδάκη την Κυριακή.

Photo: William Faithfull

Και σήμερα, λοιπόν, η υπέροχη αυτή γιορτή της φιλοζωίας συνεχίστηκε. Σκυλάκια στους στίβους να τρέχουν ανέμελα με τους κηδεμόνες τους, εκπαιδευτές πρόθυμοι να μοιραστούν πληροφορίες και συμβουλές, groomers, εθελοντές πάντα έτοιμοι να ενημερώσουν τον κόσμο για το έργο τους, μπαζάρ, παιχνίδια, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Όλα τα είχε το Woof Festival | Topetmou.gr και είναι σίγουρο ότι όλοι μείναμε ευχαριστημένοι.

Οι τετράποδες μουσούδες κουνούσαν χαρούμενες τις φουντωτές ουρές τους, καθώς διασκέδαζαν να τρέχουν, να παίζουν και να συναντάνε καινούργιους φίλους. Τα παιδάκια είχαν την ευκαιρία να παίξουν κι αυτά και να κερδίσουν δώρα, να χαϊδέψουν σκυλάκια και να φύγουν ακόμα πιο χαρούμενα από το φεστιβάλ.

Photo: William Faithfull

Διασχίζοντας το Πεδίον του Άρεως, εκτός από την χαρά να βλέπεις τόσο όμορφα τετράποδα πλάσματα να περπατάνε, υπήρχαν σημεία για grooming σκύλου, τεστ χαρακτήρα, Photo Booths, pet portraits και paw printing.

Εμείς με τη σειρά μας, το topetmou.gr, το μεγαλύτερο site για κατοικίδια, χαρήκαμε που γνωρίσαμε όλους εσάς από κοντά και χαρήκαμε ακόμα περισσότερο που φωτογραφηθήκατε στο δικό μας Photo Booth, ώστε να έχετε την φωτογραφία με το σκυλάκι σας παντοτινό ενθύμιο.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 9 το βράδυ, όπου θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με τον πιο πιστό σας φίλο.

Photo: William Faithfull
Photo: William Faithfull

Ελπίζουμε αυτή η γιορτή να σας άφησε μια γλυκιά γεύση, τόσο σε εσάς όσο και στο σκυλάκι σας. Και που ξέρετε; Μπορεί το επόμενο ραντεβού μας να έρθει πιο σύντομα από όσο υπολογίζουμε!

Σχετικά άρθρα

Γιατί ο σκύλος σας βγάζει τη γλώσσα του έξω; Πότε είναι ανησυχητικό

Αυτά τα άγρια ζώα βοηθούν το ένα το άλλο

Μήπως το συχνό μπάνιο κάνει κακό; Κάθε πότε πρέπει να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας και τι πρέπει να προσέξετε