string(0) ""

Σε ποια πόλη της Ευρώπης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας παρέα με 4 αξιολάτρευτα Xάσκι

Κωνσταντίνα Τσουκαλά

19/05/2024

Photo: Instagram @HuskyHouse

Ολοένα και περισσότερα μαγαζιά γίνονται pet friendly και μάλιστα σε μερικά από αυτά μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας παρέα με ζωάκια.

Μια από αυτές τις καφετέριες βρίσκεται στην Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στην γοτθική συνοικία, στην Carrer de Colomines, 6, Ciutat Vella. Αποτελεί το κατάλληλο μέρος για τους λάτρεις των σκύλων και ειδικότερα για αυτούς που έχουν μια παραπάνω αδυναμία στα πανέμορφα σκυλιά Husky της Σιβηρίας. Το όνομα του μαγαζιού είναι Husky House και μέσα θα βρείτε 4 Χάσκι: Τον Shining, τον Sherman, τον Shen και την Sherly.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ και μπορείτε να περάσετε όσο χρόνο θέλετε με αυτά, να τα χαϊδέψετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. Μπορείτε να τα ταΐσετε και να παίξετε ατελείωτες ώρες μαζί τους, μιας κι είναι πολύ φιλικά και κοινωνικά.

Η ιδιοκτήτρια του Husky House και κηδεμόνας των 4 αυτών χάσκι, Natalia Suslova, γεννημένη επίσης στη Σιβηρία, έχει δηλώσει πως η έμπνευση αυτή γεννήθηκε βλέποντας τον πατέρα και τη μητέρα της να εκτρέφουν σκυλιά έλκηθρου, κυρίως ράτσες όπως τα χάσκι της Αλάσκας και τα μαλαμούτ, να τα φροντίζουν και να τα μεγαλώνουν και από εκεί προήλθε κι η ιδέα αυτού του «σπιτιού». Στόχος της είναι να μετατρέψει το σπίτι σε έναν παιχνιδιάρικο χώρο όπου υπάρχει καφές για τους λάτρεις των σκύλων και να απολαμβάνουν τη συντροφιά τους.

Αρκετά βίντεο στο TikTok έχουν εκτοξεύσει τη φήμη του Husky House, δείχνοντας τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ποτά και καφέδες, περιτριγυρισμένοι από τα 4 αυτά πανέμορφα σκυλιά. Το συγκεκριμένο αυτό μέρος είναι το πρώτο «σπίτι για σκύλους» στη Βαρκελώνη, ακολουθώντας το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο που υπάρχει ήδη στη γειτονιά της Gràcia, αλλά με αιλουροειδή. Αυτό που κάνει το Husky House μοναδικό είναι η πολιτική του για μη χρονικούς περιορισμούς. Η Natalia Suslova ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους να περάσουν ώρες με τα σκυλιά τους, μετατρέποντας αυτό το μέρος σε έναν οικογενειακό χώρο όπου καλύπτονται οι ανάγκες και των δύο ειδών.

Μάλιστα, αν έχετε ένα σκύλο με καλή συμπεριφορά που μπορεί να μοιράζεται τον ίδιο χώρο με τα άλλα σκυλιά, μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας, όμως πρέπει να είστε υπεύθυνοι για τις ενέργειες του κατοικίδιου ζώου σας.

Αν από την άλλη δεν έχετε σκύλο, είτε γιατί δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος στο σπίτι σας, είτε γιατί δεν σας το επιτρέπει ο χρόνος σας, το Husky House είναι η λύση για να απολαύσετε την συντροφιά και την παρέα των 4 αυτών χάσκι και να νιώσετε σαν να είστε στο σπίτι σας χωρίς να αναλάβετε τις ευθύνες που σχετίζονται με την καθημερινή τους φροντίδα. Επίσης, εκτός από την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με αυτά τα πανέμορφα χάσκι, η Natalia Suslova οργανώνει συχνά διάφορες εκδηλώσεις όπου τα σκυλιά είναι φυσικά οι πρωταγωνιστές.

Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίσετε από κοντά τον Shining, τον Sherman, τον Shen και την Sherly, μπορείτε να πάτε από Τρίτη έως Κυριακή και το ωράριο λειτουργίας είναι:

Δευτέρα    Κλειστά
Τρίτη          1:00–6:00 μ.μ.
Τετάρτη     1:00–6:00 μ.μ.
Πέμπτη      1:00–6:00 μ.μ.
Παρασκευή 2:00–7:00 μ.μ.
Σάββατο    1:00–7:00 μ.μ.
Κυριακή     1:00–6:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε το Husky House στα social media (Facebook & Instagram) με το όνομα «huskyhousebcn», όπου εκεί θα βρείτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο.  

Σχετικά άρθρα

Γιατί ο σκύλος σας βγάζει τη γλώσσα του έξω; Πότε είναι ανησυχητικό

Αυτά τα άγρια ζώα βοηθούν το ένα το άλλο

Μήπως το συχνό μπάνιο κάνει κακό; Κάθε πότε πρέπει να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας και τι πρέπει να προσέξετε