string(0) ""

Η Μάγια σώθηκε από τις φωτιές στην Αττική. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα που ψάχνει το παντοτινό του σπίτι

Team Petmou

16/01/2024

Πολλά είναι τα ζωάκια που σώζονται από τους εθελοντές κάθε χρόνο από τις φωτιές σε όλα τα μέρη της χώρας μας. Οι εθελοντές είναι οι άνθρωποι που υπερβαίνουν τον εαυτό τους και κάνουν τα αδύνατα δυνατά, με κίνδυνο συχνά ακόμα και της ίδιας τους της ζωής, ώστε να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τα ζώα που κινδυνεύουν από τα σημεία της φωτιάς.

Ένα από τα τυχερά αυτά πλάσματα- γιατί δυστυχώς πολλά δεν είναι τυχερά- είναι και η Μάγια. Ένα υπέροχο γλυκό σκυλάκι που διασώθηκε πριν 2,5 χρόνια από τις φωτιές στην Αττική.

Η Μάγια βρέθηκε πολύ φοβισμένη. Οι άνθρωποι του Dogs’ Voice που την ανέλαβαν κάνουν λόγο για ένα υπέροχο αλλά τρομαγμένο πλάσμα με ανασφάλεια. Δεν πέρασε άλλωστε και λίγα. Το να βρεθείς μέσα σε φωτιές και να μην ξέρεις πώς θα επιβιώσεις είναι κάτι σοκαριστικό. Ακόμα και τα ζώα θέλουν το χρόνο τους να το ξεπεράσουν.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και εκπαίδευση η Μάγια άρχισε να εμπιστεύεται σιγά σιγά τους ανθρώπους. Είναι πιο ήρεμη και λιγότερο επιφυλακτική. Και ενώ ο φόβος της ήταν αρκετά μεγάλος- γιατί εκτός από τις φωτιές κανείς δεν ξέρει τι έχει περάσει στο παρελθόν και πώς της έχουν φερθεί- δεν υπήρξε ούτε μια φορά που να ήταν επιθετική. Δεν υπήρξε ούτε μια φορά που να δάγκωσε.

Η γλυκιά σκυλίτσα είναι περίπου 2,5 ετών και 18 κιλά. Είναι υγιέστατη και στειρωμένη. Η συμπεριφορά της είναι άψογη και αγαπάει τους πάντες, ανθρώπους και ζώα, που έχει μάθει να συμβιώνει μαζί τους. Δέχεται το ανθρώπινο χάδι και το θεωρεί μεγάλο δώρο που της δίνεται. Απλά θέλει το χρόνο της, θέλει τον άνθρωπό της για να δείξει το πόσο υπέροχη και καλή είναι.

Η Μάγια θα πρέπει να πάει σε έναν άνθρωπο, ο οποίος να την αγαπήσει πραγματικά και να ασχοληθεί μαζί της ώστε τα υπέροχα παραπονεμένα ματάκια της να γεμίσουν χαρά και να λάμψουν.

Για όποιον την υιοθετήσει η εκπαίδευσή της θα γίνει αφιλοκερδώς.

Αν ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις το βλέμμα αυτής της σκυλίτσας από φόβο σε ασφάλεια, να την κάνεις να χαμογελάει κάθε μέρα όταν ξυπνάτε μαζί, αν θες να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πραγματικά μοναδικό πλάσμα, επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Dogs’ Voice.

Η Μάγια ψάχνει το σπιτάκι της. Μην την αφήσουμε να περιμένει άλλο. Ας την κάνουμε χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Dogs’ Voice

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Τσόπελα Μαρίλια

Email επικοινωνίας: mariliatsopela@dogsvoice.gr

Πόλη: Αθήνα

Facebook link σελίδας: https://www.facebook.com/dogsvoice.gr

Web Site URL: https://www.dogsvoice.gr/

Σχετικά άρθρα

6 σημάδια ότι βάζετε τη γάτα σας πάνω από όλους και από όλα

Μπορούν οι σκύλοι να θυμούνται τα ονόματα των παιχνιδιών τους; Τι λέει πρόσφατη έρευνα

Τα αντικείμενα που όλοι έχουμε σπίτι μας και είναι επικίνδυνα για τον σκύλο μας