string(0) ""

Εξορμήσεις με τον τετράποδο φίλο σας -Τα απαραίτητα για το ταξίδι & την άνεσή του

Μυρτώ Τζώρτζου

27/10/2023

Photo: Shutterstock

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε και οι πολλές οι βόλτες με το αυτοκίνητο να περιορίστηκαν, όμως και ο χειμώνας, όπως ξέρουμε, είναι μια όμορφη εποχή για χειμωνιάτικες εξορμήσεις σε βουνά, χωριά και εξοχή. Και γιατί όχι, και σε θαλάσσιες περιοχές. Είναι ωραία να βλέπεις την άγρια και φουρτουνιασμένη θάλασσα πίνοντας έναν ζεστό και απολαυστικό καφέ.

Μαζί μας πάντα σε όλα αυτά τα ταξίδια έχουμε και τα αγαπημένα μας κατοικίδια που είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας αυτά είναι έτοιμα για περιπέτειες. Και φυσικά είναι οι καλύτεροι σύντροφοι στα ταξίδια μας.

Αυτό όμως που καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας είναι η ασφάλεια και η άνεσή τους. Για αυτό τα ταξίδια τους πρέπει να είναι ασφαλή. Όπως λοιπόν φοράμε εμείς ζώνες ασφαλείας, έτσι και αυτά πρέπει να έχουν τις δικές τους ζώνες. Η ζώνη ασφαλείας σκύλου είναι απαραίτητη για ασφαλή μεταφορά του στο αυτοκίνητο. Και μην ξεχνάτε ο σκύλος δεν πρέπει να βρίσκεται σε καμία περίπτωση μπροστά στη θέση του συνοδηγού.

Εκτός όμως από τις ζώνες ασφαλείας που θα του σώσουν τη ζωή σε κάποιο απρόοπτο που μπορεί να συμβεί, καλό θα ήταν να έχετε στο αυτοκίνητό σας και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως ανθεκτικά καλύμματα για τα καθίσματα, τα οποία τοποθετούνται πολύ γρήγορα και εύκολα, αλλά και πατάκια. Γιατί και εδώ μπορεί να συμβούν τα γνωστά σκυλίσια απρόοπτα. Επίσης με αυτόν τον τρόπο απομονώνουμε, τρίχες, χώματα και άλλα από τα διάφορα μέρη του αυτοκινήτου μας. Έτσι το κατοικίδιό μας κάθεται αναπαυτικά και μένει και το αυτοκίνητό μας καθαρό.

Από την άλλη όταν συμβεί κάποιο απρόοπτο -ταξίδι είναι αυτό άλλωστε- καλό θα είναι να έχουμε και τα κατάλληλα μαντηλάκια ώστε να καθαρίσουμε το ίδιο το κατοικίδιό μας αλλά και το αυτοκίνητό μας και να απομακρύνουμε είτε τον εμετό είτε τις ακαθαρσίες του αγαπημένου μας τετράποδου. Υπάρχουν πολλά μαντηλάκια κατάλληλα για αυτές τις περιπτώσεις και σε πολλά αρώματα που εξαφανίζουν τις μυρωδιές και αφήνουν μια πραγματική αίσθηση φρεσκάδας Και είστε πανέτοιμοι να συνεχίσετε το ταξίδι σας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα ώστε να κάνετε τα ταξίδια με το κατοικίδιό σας ασφαλή και ευχάριστα.

Trixie Ζώνη Aσφαλείας

Ζώνη ασφαλείας με μεταλλικό κούμπωμα και ρυθμιζόμενη ταινία ιμάντα.

Δεν είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων.

Θα τη βρείτε εδώ

Κάλυμμα Αυτοκινήτου Μαύρο

Κάλυμμα για το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Προστατεύει από τις τρίχες του ζώου και από τη σκόνη.

Θα το βρείτε εδώ

Pawise Κάλυμμα Για Το Κάθισμα Αυτοκινήτου 

Κάλυμμα για τα καθίσματα του αυτοκινήτου. Είναι αδιάβροχο και ιδανικό για το αυτοκίνητο αλλά και για εξωτερικούς χώρους.

Θα το βρείτε εδώ

Ζώνη Ασφαλείας Με Σαμαράκι

Η ζώνη ασφαλείας με σαμαράκι της Pawise Small σας επιτρέπει να διασφαλίσετε την προστασία του σκύλου σας μέσα στο αυτοκίνητο. Εφαρμόζει σε οποιαδήποτε ζώνη αυτοκινήτου. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα απλό σαμαράκι για τη βόλτα του σκύλου.

Διαστάσεις: 30-60cm

Θα τη βρείτε εδώ

Ζώνη Ασφαλείας Με Σαμαράκι

Η ζώνη ασφαλείας με σαμαράκι της Pawise Large σας επιτρέπει να διασφαλίσετε την προστασία του σκύλου σας μέσα στο αυτοκίνητο. Εφαρμόζει σε οποιαδήποτε ζώνη αυτοκινήτου. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα απλό σαμαράκι για τη βόλτα του σκύλου.

Διαστάσεις: 70-90cm

Θα τη βρείτε εδώ


Pet Rebellion Χαλάκι Αυτοκινήτου Car Sheet Carpet 

Το Car Sheet Carpet είναι η λύση για να διατηρήσετε το κάθισμα του αυτοκινήτου σας καθαρό και χωρίς τρίχες και λάσπες από τα λασπωμένα πόδια του κατοικιδίου σας. Το Car Sheet Carpet προστατεύει το κάθισμα, τοποθετείται πολύ εύκολα, πλένεται στο πλυντήριο και είναι πολύ άνετο για το ζωάκι σας. Επίσης είναι κατάλληλο για τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα, είναι αντιβακτηριδιακό, απορροφητικό και αντιολισθητικό.

Οι διαστάσεις του είναι: 140x 57x 1cm

Θα το βρείτε εδώ

Pet Rebellion Χαλάκι Αυτοκινήτου Boot Little Paws

Το χαλάκι Boot Mate Little Paws είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας, καθαρό και απαλλαγμένο από τρίχες και λασπωμένες πατούσες.

Θα το βρείτε εδώ

Absorb Plus Υγρά Μαντηλάκια 15x20cm Aloe Vera 80τμχ

Μαντηλάκια καθαρισμού για το τρίχωμα και τις πατούσες του κατοικιδίου σας.

Μαντηλάκια καθαρισμού για το τρίχωμα και τις πατούσες του κατοικιδίου σας.

Είναι αντιβακτηριακά, υποαλλεργικά, λεπτά, απαλά και με άρωμα αλόε βέρα. Κατάλληλα για σκυλιά με ευαίσθητο δέρμα.

Θα τα βρείτε εδώ

Absorb Plus Υγρά Μαντηλάκια 15X20cm Lavender 80Τεμ

Μαντηλάκια καθαρισμού για το τρίχωμα και τις πατούσες του κατοικιδίου σας.

Είναι αντιβακτηριακά, υποαλλεργικά, λεπτά, απαλά και με άρωμα λεβάντας. Κατάλληλα για σκυλιά με ευαίσθητο δέρμα.

Θα τα βρείτε εδώ


Absorb Plus Υγρά Μαντηλάκια 15x20cm Lemon 80τμχ

Μαντηλάκια καθαρισμού για το τρίχωμα και τις πατούσες του κατοικιδίου σας. Είναι αντιβακτηριακά, υποαλλεργικά, λεπτά και απαλά, με άρωμα λεμονιού, κατάλληλα για σκυλιά με ευαίσθητο δέρμα.

Θα τα βρείτε εδώ

Σχετικά άρθρα

Cocker Spaniel: Ποιοι είναι οι σκύλοι με τα καλοσυνάτα μάτια και τα μακριά αυτιά

Πώς να βοηθήσετε τον σκύλο σας να διαχειριστεί τον χωρισμό με τον/την σύντροφό σας

Όταν πεθαίνει το αγαπημένο μας ζώο- Τι να σκεφτείτε καλά πριν υιοθετήσετε άλλο